dimarts, 31 de maig del 2011

diumenge, 29 de maig del 2011

Campionat Interclubs 2a divisió 28/5/2011

Quina tensió, intriga i emoció vam tenir en el camp durant el Campionat dels interclubs de 2a divisió però també es notava que hi havia moltes ganes i molta energia per part de tots els jugadors. Alguns decebuts per tota la pressió que portaven a sobre, i alguns entusiasmats pel bon resultat, però hem de felicitar-vos per la vostra voluntat i constància que molt no la tenen.
I aquí us passem els resultats per parelles i individuals scratx.

Seguiu entrenant i esperem veure-us el pròxim any. Molta sort i que guanyi el millor!!





diumenge, 15 de maig del 2011

Una més a la família

Benvinguda al Món! Dissabte al vespre va néixer la Naja a l'estable de Gualta on ara reposa amb la seva mare. Felicitar a la llevadora Neus i als infermers Jordi i Albert.
 
 

dilluns, 2 de maig del 2011

4ª prova jugada a Mas Pagès Interclubs juvenil i infantil

Desprès d'haver jugat l'equip juvenil Team Gualta a Mas Pagès, un camp maco però difícil pels greens petits i durs, podem dir que els nostres jugadors han fet un molt bon paper. Ho podeu comprovar aquí
Podem destacar com a anècdota el hole in one de 84 metres en el forat 18 de l'Adrià Matas, el qual va rebre aplaudiments de tot el públic i l'equip, i a demés va fer el resultat del dia: par del camp! Un dia inoblidable...
Hi ha hagut baixades de handicap com l'Adrià i en Gerard Cervera, també hem de destacar que en Joan Niell va tercer de la categoria competició.

En resum hi va haver molt bon ambient i esperit d'equip, des del Pitch & Putt de Gualta us felicitem pel bon resultat!!

La resta de les imatges aquí