dissabte, 5 de gener del 2013

Comença el rànquing Gualta 2013


RÀNQUING GUALTA 2013



Amb el proper Torneig Triple del cap de setmana del 12 i 13 de Gener comença el Rànquing Gualta 2013. Com a novetat aquest any si es juguen totes les proves s'hauran de descartar dues targetes i si es juguen totes les proves menys una caldrà descartar una targeta. D'aquesta manera si algú no ha pogut jugar un torneig per qualsevol motiu continuarà tenint opcions a guanyar el Rànquing. Tot seguit teniu el reglament.





Durant l'any 2013, el Pitch & Putt Gualta organitzarà un rànquing entre tots els jugadors que participin en els torneigs oberts.  Al final d'any, es lliuraran importants premis en els millors classificats d'aquest rànquing.

     

Normativa:
La classificació es farà en resultat stableford handicap i scratx.
Es tindran en compte totes les targetes de torneigs oberts celebrats a Gualta, descartant-ne 2, tant de competicions individuals com de parella que el jugador hagi lliurat correctament a recepció durant l'any. 
En proves de parella comptarà el resultat final de la parella per cadascú dels jugadors. 
No hi ha cap mínim ni màxim de proves que s'hagin de jugar, però si que es tracta de sumar el màxim de punts stableford possible per poder optar als premis finals. 
El rànquing s'actualitzarà desprès de cada torneig i es podrà consultar directament a recepció, en el taulell d'informació o a la web www.gualta.com. 
Els premis seran en valor de vals de compres en la pro-shop de Gualta (PVP i sense descomptes aplicables).



PREMIS:
1er Scratx absolut 120 €   1er HCP absolut 120 €
2on Scratx absolut 60 € 2on HCP absolut 60 €

+ 3 premis de cortesia : 
1 HCP dones 50 €
1 HCP sènior 50 €
1 HCP juvenil 50 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada