16 i 17 d'Abril 2011
Desprès d'un cap de setmana intens i de nervis durant el torneig Pitch & News, podem dir quins han estat els classificats i els premiats de cada forat:
Classificats
1ra parella Scratx: Carles Millan i Josep Gurillo
2na parella Scratx: Juan i Josep Martínez
1ra parella Hcp: Javier Martínez i Pedro Samblas
2na parella Hcp: Albí Rueda i Carles Gonzalez
1ra parella mixta: Jordi Mir i Mª Carmen Asperó
2na parella mixta: Oscar Serrano i Pauli Lorenzo
Per veure les fotos aquí
Premiats d'aproximació:
Forat 1 Nit a Can Masferrer: Santi Andreu
Forat 2 Menú degustació Mas Roig: Francesc Gonzalez
Forat 3 Nit a l'hotel Aiguablava: Mario Sanchez
Forat 4 Menú degustació al Restaurant Lilium: Pedro Samblas
Forat 5 Menú al restaurant Flamingo: Josep Ribas
Forat 6 Arrossada al Solimar: Miguel Angel Sanchez
Forat 7 Excursió amb carver: Ferran Vila
Forat 8 Menú en el restaurant P&P Gualta: Carmen Asperó
Forat 9: Menú restaurant Flamingo: Maribel Rodriguez
Forat 10 Menú restaurant La Plaça: Quim Riera
Forat 11 Menú restaurant P&P Gualta: Albí Rueda
Forat 12: Sopar al restaurant Aiguaclara: Ismael Diaz
Forat 13 Menú restaurant Dotze: Jose Santos
Forat 14 Brunch restaurant Menjazz: Josep Bonfill
Forat 15 Nit al Mas Salvi: Joaquim Beyret
Forat 16 Nit a l'hotel Prado: Narcis Matas
Forat 17 Menú al restaurant Can Carcan: Pepe Martínez
Forat 18 Dinar a l'hotel Molí del Mig: Xevier Barnils
Algunes de les imatges dels guanyadors de la bola més aprop
Si voleu veure la llista de la classificació clickeu aquí
També volem donar agraïments a Pordamsa qui ha esponsaritzat el torneig, i a tots els col·laboradors que gràcies a ells hem tingut aquests magnífics regals.
Classificats
1ra parella Scratx: Carles Millan i Josep Gurillo
2na parella Scratx: Juan i Josep Martínez
1ra parella Hcp: Javier Martínez i Pedro Samblas
2na parella Hcp: Albí Rueda i Carles Gonzalez
1ra parella mixta: Jordi Mir i Mª Carmen Asperó
2na parella mixta: Oscar Serrano i Pauli Lorenzo
Per veure les fotos aquí
Premiats d'aproximació:
Forat 1 Nit a Can Masferrer: Santi Andreu
Forat 2 Menú degustació Mas Roig: Francesc Gonzalez
Forat 3 Nit a l'hotel Aiguablava: Mario Sanchez
Forat 4 Menú degustació al Restaurant Lilium: Pedro Samblas
Forat 5 Menú al restaurant Flamingo: Josep Ribas
Forat 6 Arrossada al Solimar: Miguel Angel Sanchez
Forat 7 Excursió amb carver: Ferran Vila
Forat 8 Menú en el restaurant P&P Gualta: Carmen Asperó
Forat 9: Menú restaurant Flamingo: Maribel Rodriguez
Forat 10 Menú restaurant La Plaça: Quim Riera
Forat 11 Menú restaurant P&P Gualta: Albí Rueda
Forat 12: Sopar al restaurant Aiguaclara: Ismael Diaz
Forat 13 Menú restaurant Dotze: Jose Santos
Forat 14 Brunch restaurant Menjazz: Josep Bonfill
Forat 15 Nit al Mas Salvi: Joaquim Beyret
Forat 16 Nit a l'hotel Prado: Narcis Matas
Forat 17 Menú al restaurant Can Carcan: Pepe Martínez
Forat 18 Dinar a l'hotel Molí del Mig: Xevier Barnils
Algunes de les imatges dels guanyadors de la bola més aprop
Si voleu veure la llista de la classificació clickeu aquí
També volem donar agraïments a Pordamsa qui ha esponsaritzat el torneig, i a tots els col·laboradors que gràcies a ells hem tingut aquests magnífics regals.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada