dijous, 4 d’octubre de 2012

Copa Catalunya - Trofeu "Solius" FCPP 2012

La Copa Catalunya FCPP 2012 Trofeu Solius es va jugar al nostre p&p el 6 i 7 d'octubre, on competien els 8 millors equips de Catalunya, i un d'ells era el nostre equip de 1a divisió.

La primera sortida va ser dissabte a les 9h on s'enfrontaven els primers equips amb mides eppa i modalitat matxplay, foursome i individual. I així consecutivament els següents equips amb intervals de 6 minuts.

Desprès de cada eliminatòria es va saber més o menys quina era la posició de cada equip, però no es va saber amb exactitud fins al final.

Es van passar moltíssims nervis, emocions i espectació mentre els dos equips postulaven pel primer lloc, Franciac i Gualta, molt igualats fins l'últim momement.

Finalment l'equip guanyador va ser....P&P GUALTA!!!!!
Moltes felicitats a tots! Han aconseguit les dues copes de Catalunya per equips, increïble però cert!

S'ha de dir que durant tot el campionat l'ambient va ser molt agradable i familiar, amb uns grans rivals que van aconseguir molta fascinació de la resta dels assistens.

Van estar celebrant´ho una bona estona amb companyia de tot l'equip del Par3 P&P Gualta, on gaudim d'algunes imatges que ho correboren fotosCap comentari:

Publica un comentari