En el Restaurant Aputt del Par3 pitch&putt Gualta no es llença a les escombraries la major part de la brossa orgànica que es genera a la cuina, s'aboca en compostadors que després d'uns mesos... Voilà! es converteix en matèria orgànica per a adobar les plantes. I així tanquem el cicle.
D'aquesta manera aconseguim un estalvi mediambiental en que utilitzem compost gratuït i evitem despesa energètica en la recollida d'escombraries, però també un estalvi econòmic en no haver de pagar aquesta recollida i no caldre comprar matèria orgànica a l'hora d'estructurar la terra per a fer noves sembres en el camp.
D'aquesta manera aconseguim un estalvi mediambiental en que utilitzem compost gratuït i evitem despesa energètica en la recollida d'escombraries, però també un estalvi econòmic en no haver de pagar aquesta recollida i no caldre comprar matèria orgànica a l'hora d'estructurar la terra per a fer noves sembres en el camp.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada