dijous, 28 de març del 2013

Fernando Cano

Fernando Cano, jugador de l’equip Gualta i actualment Campió del Món de Pitch & Putt, ha estat escollit, entre d’altres noms rellevants com Adam Scott, Steve Striker, Soren Hansen, Webb Simpson o Rafael Cabrero Bello, per ser equipat per la marca Titleist. Des de febrer d’aquest any, la marca número ú del món en material, vesteix a Cano, com podem veure a les fotos que acompanyen aquest reportatge.

Fernando Cano, nascut a Palafruguell, va començar la seva relació amb el Pitch & Putt fa aproximadament uns 20 anys, quan va obrir el primer camp de Catalunya, a Solius. Anteriorment, amb només 13 anys, feia de caddie al Golf de Pals, on jugava d’amagat, si calia a les 6 del matí, quan ningú vigilava.

Quan va obrir el Par 3 Pitch & Putt de Gualta, a l’any 1999, Cano va començar a professionalitzar el seu joc i ha estat fidel a aquest camp des d’aleshores. En aquests moments és el capità de l’equip de primera divisió d’aquest camp.

Cano té en el seu palmarès personal els següents trofeus:

Campionats de Catalunya Individuals o dobles guanyats
Campionat de Catalunya Matxplay 2009
Rànquing Absolut 2009
Campionat de Catalunya Doble 2009

Campionats de Catalunya per Equips guanyats
Copa Catalunya amb l’equip de Gualta el 2008
Campionat de Catalunya per Equips amb l’equip de Gualta 2012
Copa Catalunya - Trofeu solius amb l’equip de Gualta 2012

Campionats Internacionals guanyats:
II Copa del Món amb l’equip de Catalunya 2006, Teià
Campió de Món Individual Strokeplay 2009, La Grande Motte - França
VI Campionat d'Europa per Equips 2010 amb l’equip de Catalunya , Lloret de Mar

Els pals amb els que juga Cano varen ser customitzats al Par 3 Pitch & Putt Gualta, que des del mes de març d’aquest any, ha estat reconegut i equipat, pel mateix Titleist, com a Centre de Fitting Oficial de la marca.
El fitting per Fernando Cano es va fer emprant la tecnologia Trackman, el que va permetre equipar a aquest jugador amb ferros AP1 amb l’angle, les canyes i els grips més adequats pel seu joc. També es va fer el fitting amb wedges de Titleist Vokey. Cano juga actualment amb boles Titleist Pro V1.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada