diumenge, 3 de març de 2013

IV torneig Westfalia

Diumenge 17 de Març el camp del Pitch & Putt Gualta va ocupar tot el camp pels jugadors que competien el IV Torneig de Westfalia. Un torneig reconegut per els quatre anys consecutius que l'han dut a terme, aconseguint bona acceptació i bon reconeixement, per la bona organització de l'equip de 2a divisió de Gualta (Westfalia) i els principals col·laboradors i espònsors de l'equip "La casa Westfalia", que sense ells no hauria estat possible tot aquest esplèndid esdeveniment.
Per començar, cada jugador rep una bossa aprofitable per les compres de casa, on es troben amb alguns obsequis de tot tipus. A mig recorregut entre el forat 9 i 10, ofereixen menjar i beure per calmar la gana i la sed, i al final de la jugada un suculent pica-pica fet al moment acompanyat d'un inacabable repartiment de regals.

Es va premiar les tres primeres parelles de Scratx i de Handicap amb un trofeu i un fantàstic lot de diferents productes alimentaris, aquests van ser els afortunats:

1a parella Scratx: Juanito i Pepe Martínez
2a parella Scratx: Jordi Corominas i Josep Gurillo
3a parella Scratx: Fernando Cano i Javier Martínez

1a parella Hcp: Soni Pluma i Elena Bahi
2a parella Hcp: Fernando Esquerra i Josep Oller
3a parella Hcp: Alejandro Hernandez i Juan Carlos Cordoba

La classificació --> aquí

Però no es va acabar aquí, es van regalar dos obsequis per la bola més a prop de dos forats, un putter Ping a Josep Oller del forat 11 i Adrià Matas un lot d'aliments en el forat 2.
Finalment la sorpresa inesperada va ser la notícia de dos hole in one, els protagonistes van ser Pedro Samblas i Josep Martínez rebent com a premi una ampolla de cava.
Espectacular torneig on es pot comprovar per imatges el resultat final amb les cares somrients dels guanyadors.


Enhorabona a tots!
Cap comentari:

Publica un comentari